Handel- en trainingstal Double Z

Beschikbaar

Omschrijving

Hallo, ik ben Leonie. Leuk dat je een kijkje komt nemen op de site! Naast oprichter en eigenaar van Stal Double Z ben ik ook instructrice. Volgens de filosofie van Rien van der Schaft en de Happy Athlete methode, begeleid ik dressuurruiters op een paardvriendelijke wijze naar het ZZ-licht niveau.

Dankzij het opgroeien in een paardengezin is de liefde voor paarden mij met de paplepel ingegoten. Waar ik als kind vooral geinteresseerd was in de recreatieve kant van de sport, ben ik mij op jongvolwassen leeftijd serieus gaan richten op de dressuur. Inmiddels heb ik meerdere paarden op Z-niveau mogen uitbrengen.

Vanaf het eerste begin dat ik ben begonnen met dressuur rijden heb ik mij altijd dingen afgevraagd. “Waarom geef je deze hulp?” “Waarom op dit moment en wanneer ben je klaar?” “Wat is nou goed?” Door al die vragen was ik op zoek naar meer kennis en ben ik ruim 10 jaar geleden met de KNHS ORUN cursus gestart.

Daar is het niet bij gebleven. Inmiddels heb ik vele opleidingen en bijscholingen mogen volgen, waaronder een training van Andrew McLean. Door een intensief revalidatietraject in samenwerking met een fysiotherapeute en chiropractor bij één van mijn eigen paarden, heb ik bovendien veel mogen leren over de biomechanica van het paard.

Voor mij betekent deze jarenlange opgedane kennis en ervaring dat er maar één methode is waarop ik mijn paarden wil trainen: een manier waarbij het plezier van het paard voorop staat en waarbij rekening wordt gehouden met zijn of haar eigen souplesse en lijf.

Wil je ook kennis maken met deze methode? Vraag dan een proefles aan!


Faciliteiten

Diploma ORUN - 4
Discipline Dressuur
Locatie Komt aan huis Eigen accommodatie
Niveau Nationaal
Specialisatie Verticaal evenwicht

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

Handel- en trainingstal Double Z